Het duurzame toiletblokje!

Toilet Tapes

FAQ

Wat zijn Toilet Tapes?

Toilet Tapes zijn heerlijk geurende en mooi gedessineerde toiletblokjes. Toilet Tapes zijn voorzien van een hygienische plakstrip en kunnen makkelijk over de rand van het toilet worden bevestigd. Toilet Tapes kunnen dus niet in het toilet vallen. En de tape is voorzien van een speciale coating, waardoor Toilet Tapes bestand zijn tegen urinezuren en schoonmaakmiddelen. Toilet Tapes zijn de trendsetter in je toilet. Allemaal gemaakt in Nederland!

Hoeveel spoelbeurten gaan Toilet Tapes mee?

Het aantal spoelbeurten is afhankelijk van de hoeveelheid spoelwater dat wordt gebruikt. Bij een gemiddelde hoeveelheid water is het aantal spoelbeurten minimaal 100. In een gemiddeld huishouden is dat 1 tot 2 weken.

Passen Toilet Tapes op een randloos toilet?

Toilet Tapes passen op ieder toilet. Een randloos toilet dus ook. Je bevestigt de Toilet Tapes aan de achterkant van het toilet op de plaats waar het water het toilet instroomt. Bij iedere spoelbeurt stroomt het water langs het cupje en zo krijg je schuim en geur in je toiletpot.

Laat de tape sporen na op de rand van het toilet?

De lijmlaag op de Toilet Tapes is speciaal ontwikkeld voor oppervlakten van toiletpotten en laten dus geen strepen of sporen na op de rand van je toilet.

Hoe duurzaam zijn Toilet Tapes?

Toilet Tapes maken minimaal gebruik van plastic. In vergelijking tot reguliere toiletblokjes is dat tot 90% minder plastic. En het plastic dat wordt gebruikt is van recycled materiaal. Datzelfde geldt voor de verpakking welke is gemaakt van FSC gecertificeerd karton. Een keurmerk dat staat voor duurzaam geproduceerd karton. En de ingredienten zijn biologisch afbreekbare zepen. Met Toilet Tapes kies je voor een happy toilet en for a happy environment.

Mogen Toilet Tapes worden gebruikt wanneer je een sceptic tank hebt?

Toilet Tapes blijft haar producten doorontwikkelen, ook voor gebruik in een sceptic tank. Op dit moment kan dit nog niet worden vrijgegeven. Wanneer dit zo is, zal dit zeker op deze website en de social media kanalen worden vermeld.

Waar worden Toilet Tapes geproduceerd?

Toilet Tapes worden gemaakt in onze productievestiging te Nederweert. Alle materialen en ingredienten zijn afkomstig uit Nederland. We kunnen dus met trots zeggen, dat Toilet Tapes een Nederlandse vinding is en in volledig in Nederland wordt geproduceerd.

Wanneer zijn Toilet Tapes in de winkel verkrijgbaar?

Toilet Tapes zijn reeds verkrijgbaar bij Boon’s Markt en MCD supermarkt. Vanaf week 30 (22 juli – 28 juli 2019) zijn Toilet Tapes ook verkrijgbaar bij het Kruidvat en Trekpleister.

Welke geuren zijn verkrijgbaar in de winkel?

Bij Boon’s Markt: Lushy Limes, Floral Fest, Mystic Marine

Bij MCD supermarkt: Lushy Limes, Floral Fest, Mystic Marine

Bij Kruidvat: Lushy Limes, Floral Fest, Mystic Marine en Lovely Lavender

Hoe worden bestellingen verstuurd?

Alle bestellingen tot en met 14 stuks worden in brievenbusdoosjes verpakt en verzonden. Elke zending heeft een Track & Trace code, waardoor je altijd je zending kan volgen.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Bestellingen worden in de regel op de dag zelf aangeboden bij Post NL en anders de eerstvolgende werkdag. Via Track & Trace kan je je bestelling volgen. Je bestelling is meestal binnen 1-2 dagen in huis.

Moet ik thuisblijven voor het aannemen van mijn bestelling?

Alle bestellingen tot en met 14 stuks kunnen door de brievenbus. Hiervoor hoef je dus niet per se thuis te blijven. Boven de 14 stuks zal je bestelling als een pakketje worden aangeboden. Hiervoor moet je wel thuis zijn.

0