Het duurzame toiletblokje!

Toilet Tapes

Archief

14 augustus 2019

Verkrijgbaar bij Trekpleister

Toilet Tapes zijn  verkrijgbaar bij Trekpleister. Ben je al door je voorraad heen? Toilet Tapes zijn ook gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons op Facebook of laat hier je e-mailadres achter. Dan maak je ook nog eens kans op een jaarvoorraad Toilet Tapes, for a happy toilet!

3 mei 2019

Toilet Tapes bij MCD supermarkt!

Toilet Tapes zijn reeds verkrijgbaar bij MCD, mijn supermarkt! https://www.mcd-supermarkt.nl Ligt deze supermarkt niet bij je in de buurt, dan kan je ook Toilet Tapes gemakkelijk bestellen in onze webshop. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons op Facebook of laat hier je e-mailadres achter.

3 mei 2019

Toilet Tapes bij Boon’s Markt

Toilet Tapes zijn reeds verkrijgbaar bij Boon’s Markt. https://www.boonsmarkt.nl Mocht deze winkel niet bij je in de buurt zitten, dan kan je altijd Toilet Tapes gemakkelijk bestellen in onze webshop. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons op Facebook of laat hier je e-mailadres achter.

15 maart 2019

Wij feliciteren de volgende winnaars……..

  • Nellie de Bruin uit Heerenveen
  • Jolanda Buis uit Hoofddorp
  • Thea Martens uit Asten
  • Kim Velsen uit Lelystad
  • Kaylee Kruisweg uit Zwolle
  • Carola Kieboom uit Werkendam

met een Jaarvoorraad Toilet Tapes! Wil je ook kans maken op een Jaarvoorraad Toilet Tapes, laat dan nog je e-mail adres achter op de www.toilettapes.com en misschien ben jij wel de volgende winnaar.

12 februari 2019

Verkrijgbaar bij Kruidvat

Toilet Tapes zijn  verkrijgbaar bij Kruidvat. Ben je al door je voorraad heen? Toilet Tapes zijn ook gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons op Facebook of laat hier je e-mailadres achter. Dan maak je ook nog eens kans op een jaarvoorraad Toilet Tapes, for a happy toilet!

0